~ Hovedside
  ~ Om meg
  ~ Utgivelser
  ~ Presse
  ~ E-post
OM MEG:
Per Aarsund f. 151162.
Bosted: Årsundøya, Tingvoll Kommune.
Sivil statut: Gift, en datter.
Yrke: Tømrermester med eget firma.
Spiller gitar og synger.

OM MUSIKKEN:
Tekster på norsk (dialekt).
Forsøker å skrive om ting som folk kan kjenne seg igjen i.
Rock/Viserock med hovedvekt på gitarer, bass og trommer.

LITT HISTORIKK:
Kjøpte min første gitar som 16 åring. Dro hjem og sleit flere strenger i ett tappert forsøk på å stemme gitaren. Begynte på Surnadal Folkehøgskole og lærte å traktere gitaren av gutta som gikk på musikklinjen der. (Jeg gikk formingslinja uten å bidra med så mye...) Ble med i skolebandet der. Fortsatte å spille i band i Kristiansund og på Tingvoll før jeg gikk musikklinja på Trøndertun Melhus. Deltok i to Trønderske mesterskap.

Tok opp tråden igjen med musikken i voksen alder og spilte inn en demo i studioet til Frode Alnes. Rustet med demoen tok jeg turen innom Jivko Kondov hos Contronic musikk i Kristiansund. Han var rimelig skeptisk til denne fyren som kom inn og spurte om det var mulig å få spille inn låtene sine. Noen dager senere fikk jeg dommen: Du har klart det mann! Vi skal lage plate!

Dette samarbeidet har resultert i vennskap og mye moro. Foruten Jivko med sitt melodiøse og kompromissløse basspill har jeg blitt kjent med utrolig dyktige musikere som har bidratt med sine ting på låtene. Tommy Haltbakk har spilt gitar på de aller fleste av låtene og jeg er ham evig takknemlig for det! Han er en meget god gitarist og har feeling og musikalsk intellekt som få andre. Kiril Kirilov har bidratt med trommer og percussion på låtene og er en meget godt skolert musiker. Han preger låtene med sin eminente tromming! John Storvik spiller gitar og er en Karamba gratisspinn ener på soloer. Du verden for trøkk og feeling det er i fingrene på den mannen! Flere gjestemusikere er også med som: Eirik Hunnes på piano og Mark Gregory på fiolin.

Jivko Kondov produserer sangene og har bidratt mye med arrangeringen.Den mannen syder av gode ideer og musikalitet. Uten ham hadde ikke dette vært mulig!

Samarbeidet har så langt resultert i utgivelsen av singelen "Du Nordmøre" som ble gitt ut sommeren '05 og ble trykt i 1000 eksemplarer. B-siden på singelen, "Prinsessa", ble til vår store overraskelse tatt inn på Norsktoppen og var inne på listen i 3 uker.


2006-2010©Per Aarsund